Regjeringen inngår avtaler som skal sikre avislevering alle dager i uken

NTB
NTB


Samferdselsdepartementet innstiller Posten Bring AS som distributør av papiraviser på ukedager og Aktiv Norgesdistribusjon AS som distributør på lørdager. Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB

Av NTB | 04.03.2024 12:37:53

Kultur og underholdning: – Det er viktig at alle som ønsker det, fortsatt skal få levert papiravisen hjem, også på dagene uten vanlig postgang. Det sikrer vi nå med denne tildelingen av kontrakter, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap) i en pressemelding.

I desember lyste regjeringen ut en ny anbudskonkurranse om avisdistribusjon.

De eneste som leverte tilbud innen fristen, var Posten Bring AS og Aktiv Norgesdistribusjon AS. Med det blir Posten Bring distributør av papiraviser på ukedager, og Aktiv Norgesdistribusjon blir distributør på lørdager.

For å sikre fleksibilitet inngår Samferdselsdepartementet korte kontrakter som skal gjelde fra 1. juli i år til 30. juni 2025. I tillegg har oppdragsgiverne rett på ett års utvidelse av kontraktsperioden.

(©NTB)