SVs Ingrid Fiskaa ønsker ny periode på Stortinget

NTB
NTB


Stortingsrepresentant Ingrid Fiskaa (SV). Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Av NTB | 06.05.2024 18:34:10

Politikk: Det forteller politikeren til Stavanger Aftenblad.

– Jeg står gjerne på første plass på stortingslisten om Rogaland SV ønsker det, sier Fiskaa.

Hun har tidligere vært åpen om at det er flere sider ved livet som stortingsrepresentant hun ikke liker.

– Motforestillingene er der ennå, men jeg er motivert for en ny periode. Jeg synes det er mye med fire nye år, så jeg har ikke tatt stilling til om jeg ønsker gjenvalg etter valget i 2029, sier Fiskaa.

Hun sitter for tiden i utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget. Fiskaa har sittet fast på Stortinget siden 2021, men var SVs første vararepresentant til Stortinget fra Rogaland fra 1997 til 2005 og igjen fra 2009 til 2015.

(©NTB)