Zuccarello klar for sitt første VM på åtte år – se hele troppen her

NTB
NTB


NHL-spilleren Mats Zuccarello er klar for VM i Praha som starter fredag. Foto: Pontus Höök / NTB

Av NTB | 06.05.2024 12:14:28

Sport: Som ventet var NHL-stjernens navn med i troppen som ble presentert på Olympiatoppen mandag. Det er Zuccarellos første VM siden 2016 i Moskva.

Han og backen Johannes Johannesen som har vært opptatt med sluttspill for finske Lahti Pelicans, tilslutter seg den norske troppen i Praha. Det gjør også USA-proffene Emil Martinsen Lilleberg og Mathias Emilio Pettersen, som fortsatt spiller sluttspill i AHL.

Norge innleder VM i Praha i gruppe A mot Sveits 10. mai.

Slik er det øvrige VM-programmet for de norske iskrigerne: Tsjekkia (11/5), Finland (13/5), Danmark (14/5), Canada (16/5), Østerrike (19/5) og Storbritannia (20/5).

Jonas Arntzen (Örebro), Henrik Haukeland (Düsseldorf), Tobias Normann (AIK).

Sander Vold Engebråten (Örebro), Isak Hansen (Sparta), Sander Hurrød (Storhamar), Max Krogdahl (Östersund), Christian Kåsastul (Pustertal), Mattias Nørstebø (Björklöven), Stian Solberg (Vålerenga), Johannes Johannesen (Lahti Pelicans), Emil Lilleberg (Tampa Bay Lightning).

Mats Zuccarello (Minnesota Wild), Michael Brandsegg-Nygård (Mora), Andreas Martinsen (Storhamar), Eskild Bakke Olsen (Karlskoga), Thomas Olsen (Vålerenga), Thomas Berg Paulsen (Malmö), Martin Rønnild (Storhamar), Eirik Østrem Salsten (Storhamar), Håvard Østrem Salsten (Sparta), Noah Steen (Mora), Patrick Thoresen (Storhamar), Mathias Trettenes (Stavanger), Petter Vesterheim (Mora), Markus Vikingstad (Fishtown Pinguins), Mathias Emilio Pettersen (Texas Stars).

(©NTB)