Kjendiser skal gjemme seg

NTB
NTB


Victor Sotberg skal lede TV 2s nye reality, der kjendisene leker gjemsel. Foto: Javad Parsa / NTB

Av NTB | 08.05.2024 10:45:05

Kultur og underholdning: «Ekstrem gjemsel – gi et lite pip» er siste påfunn ut fra TV 2, som har rekruttert 15 kjendiser til det kanalen kaller «en ekstrem gjemselslek».

Programleder blir Victor Sotberg, forsterket med Christopher Omdahl og Robin Hofset. De skal jakte på kjendiser som ifølge pressemeldingen «får i oppgave å gjemme seg best mulig for ikke å bli funnet».

Det loves «nye spennende utfordringer som gjør det ekstra vanskelig for dem å holde seg skjult». Knippet med TV-profiler, influensere, artister og komikere er avbildet med hvert sitt lydhorn.

– Jeg er bitt av lekebasillen, og gjemsel er en favoritt, sier Katrine Moholt, mens youtuberen Sander «Randulle» Dale hevder gjemsel er blodig alvor.

– Mange tror at gjemsel er en uskyldig barnelek, men dette er noe som får fram djevelen i selv de mest uskyldige sjeler.

De seks episodene med gjemsel blir å se til sommeren på TV 2 Play.

Nora Haukland, Sander «Randulle» Dale, Agnete Saba, Mikkel Bratt Silset, Aksel August Braathen, Victoria Skau, Katrine Moholt, Ahmed Mamow, Bahare Viken, Margrethe Røed, Jennie Sofie Lie Pickl, Kai Thomas Larsen, Hasse Hope, Øyunn Krogh og Trine Lise Olsen.

(©NTB)