Berg opplevde homohets: – Naturlig å utestenge

NTB
NTB


Bodø/Glimts Patrick Berg under eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Bodø/Glimt på Nordmøre Stadion.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Av NTB | 12.05.2024 17:59:28

Sport: – Det ønsker vi virkelig ikke i fotballen eller ellers i fotballen. Jeg sa bare: «Hva tenker du på? Se rundt deg». Det var masse barn rundt ham. Han står og roper de ordene. For meg er det utrolig, sier Berg til kanalen.

TV 2 melder at kanalen også har sett en video der det kommer homofobiske rop.

– Jeg tenker at de (Kristiansund) bør prøve å oppsøke den personen og eventuelt komme med sanksjoner. Jeg tenker at det er naturlig å utestenge en person som oppfører seg sånn på fotballstadion, sier Berg.

KBKs daglig leder Kjetil Thorsen sier til NTB at han ikke har blitt gjort kjent med saken ennå.

– På generelt grunnlag er vi naturligvis imot homofobi, sier Thorsen til NTB.

– Jeg har hørt fra andre at det var en hendelse der det ble ropt ufine ting, og det tar vi avstand fra. Vi skal prøve å finne ut hva det var og identifisere, så skal vi gjøre det vi kan med den saken. Vi ønsker selvfølgelig å sanksjonere hvis det har skjedd, sier KBKs arrangementsansvarlig Truls Helland til TV 2.

Glimt vant kampen mot Kristiansund 4-2.

(©NTB)