Blindheim ny landslagstrener for paralandslaget i langrenn

NTB
NTB


Vilde Nilsen har fått ny landslagstrener.
Foto: Terje Pedersen / NTB

Av NTB | 16.05.2024 12:30:08

Arbeidsliv: Allerede i slutten av mai venter første landslagssamling i Torsby. 31-åringen går inn i teamet sammen med Emilie Johanne Hagen. Blindheim erstatter Magnus Evenby som ga seg etter sist sesong.

– I Petter har vi fått en veldig engasjert og strukturert trener. På tross av sin unge alder har han allerede lang erfaring. Vi tror at Petter, sammen med Emilie og laget, kan bidra til å ta ytterligere steg mot VM i 2025 og Paralympics i 2026, sier landslagssjef Ulf Morten Aune i en pressemelding.

Blindheim var sportssjef langrenn i Lillehammer Skiklub fra 2016 til 2023 og trener for Team Sørvest 23/24. 31-åringen kommer opprinnelig fra Voss, hvor han representerte Bulken.

– Det er utrolig mye spennende som skjer rundt para. En stor utfordring med utøvere på høyt nivå venter, sier Blindheim.

(©NTB)