Djokovic friskmeldt foran tittelforsvaret i Roland-Garros

NTB
NTB


Novak Djokovic er friskmeldt til Roland-Garros. Foto: Alessandra Tarantino / AP / NTB

Av NTB | 17.05.2024 12:39:36

Sport: Etter seieren i annen runde forrige uke ble serberen truffet i hodet av en flaske da han stoppet ved fans. I etterkant følte han seg påvirket av det, blant annet ved svimmelhet og kvalme. Hendelsen gikk også utover balansen.

– Jeg må sjekke det opp. Treningen i går var annerledes. Jeg kjente ingen smerter, men det var samtidig ikke som normalt. Det var veldig dårlig i dag under stress. Jeg kjente heller ingen smerter i dag, men balansen var dårlig, og jeg hadde ingen koordinasjon, sa Djokovic etter det overraskende tapet i påfølgende runde.

Fredag skriver Eurosport at grundige tester av Djokovic har friskmeldt serberen. Dermed er han etter alle solemerker klar til å forsvare tittelen i Roland-Garros, som starter om en drøy uke. Der spiller veteranen for sin 25. Grand Slam-tittel.

I fjor slo verdenseneren Casper Ruud i finalen. Sistnevnte har spilt to strake finaler på rødgrusen i den franske hovedstaden Paris.

(©NTB)