Ny rekord for Vipps på 17. mai

NTB
NTB


Nesten 3 millioner betalinger ble utført med vipps på nasjonaldagen. Foto: Frederik Ringnes / NTB

Av NTB | 18.05.2024 10:40:52

Økonomi og næringsliv: – Det er ikke så rart når man tenker på alle is, brus, kaker, pølser, vafler og lodd som selges på skolegårder rundt om i hele landet. Størst betalingstrykk var det klokken 12.35. Da ble det gjennomført hele 7550 Vipps-betalinger i minuttet, sier Vipps-sjef Rune Garborg i en pressemelding til NTB.

Den gamle døgnrekorden var på drøyt 200.000 mindre og ble satt på samme dag i fjor.

På fylkesnivå ble flest transaksjoner gjennomført i Akershus, med over 409.000 betalinger. Størst prosentvis vekst i antall transaksjoner var i Trøndelag, med 19,4 prosent flere betalinger enn på nasjonaldagen i fjor.

(©NTB)