De Zerbi blir ikke ny Bayern-sjef – «endeløs» trenerjakt fortsetter

NTB
NTB


Brighton-manager Roberto De Zerbi blir angivelig ikke Bayern-trener. Foto: Rui Vieira / AP / NTB

Av NTB | 19.05.2024 09:59:31

Sport: Bayern-toppene jobber på spreng for å finne en erstatter for Thomas Tuchel inn mot neste sesong. Tuchel gir seg i sommer.

Antallet navn som er nevnt som mulige arvtakere begynner å bli betydelig, men så langt har ikke ledelsen i München fått napp. Xabi Alonso, Julian Nagelsmann, Ralf Rangnick og Oliver Glasner har alle takket nei.

Også Tuchel skal ha avslått å fortsette etter at Bayern-ledelsen sonderte den muligheten. Lørdag skrev i tillegg storavisen Bild at Benfica-trener Roger Schmidt skal ha sagt nei takk til Bayern-jobben.

I et intervju med TV-kanalen ZDF avviste imidlertid Bayerns sportsdirektør Max Eberl at De Zerbi er aktuell. Eberl fikk spørsmål om klubbens neste trener snakker italiensk.

– Nei, lød det bastante svaret.

Dermed må Bayern-toppene fortsetter det som mer og mer ligner et svært vanskelig arbeid.

– Vi skal finne en god løsning. En veldig god venn av meg sier alltid: Det beste kommer til slutt, sa Eberl til Sky lørdag.

Eberl sier «jeg kan forstå» kritikken og at «jeg er den som er mest misfornøyd».

Matthäus peker på tidligere Real Madrid-trener Zinédine Zidane som en drømmekandidat til trenerjobben, men sier det sannsynligvis ikke vil bli realitet.

En annen Sky-ekspert, tidligere Bayern-midtbanespiller Dietmar Hamann, peker på Tottenham-manager Ange Postecoglou som en god kandidat.

Eks-Bayern- og Tyskland-trener Hansi Flick er også lansert i mediene.

Da Brighton lørdag annonserte at Roberto De Zerbi gir seg i sommer, pekte mange piler mot München. Italieneren har vært koblet til den tyske storklubben i lengre tid.

Sky-ekspert og tidligere Bayern-kaptein Lothar Matthäus sier at situasjonen i klubben nå er verre enn da Bayern tidligere gjerne ble kalt «FC Hollywood».

(©NTB)