Rogaland får beholde ferjepengene

NRK
NRK

Rogaland får beholde ferjepengene

Regjeringen har gitt beskjed til Stortinget at Rogaland skal få beholde pengene til gratis ferjer etter at flertallspartiene i fylket snudde og sa at ferjene på fylkesvei-sambandene skal være gratis igjen fra 1. juni.

Kommunalminister Erling Sande sa tidligere i vår at fylket ville miste vel ni millioner kroner hvis de sto fast på vedtaket om at bilistene måtte betale.

– Jeg er glad for at høyrestyret i Rogaland har lyttet til folket og næringslivet, men de kunne spart seg for unødvendige runder på dette som har skapt mye usikkerhet, sier kommunalminister Erling Sande (Sp)

Del denne artikkelen
Gi en kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *