– Alle kan gjøre en feil

NTB
NTB

Manchester Uniteds trener Erik ten Hag åpnet opp om samtalen med Jadon Sancho. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Av NTB | 20.07.2024 12:12:53

Sport: Sancho kom på kant med Ten Hag, noe som førte til et utlån til Borussia Dortmund sist sesong. I forkant måtte kantspilleren på et tidspunkt trene alene og ble utelatt fra kamptropper.

Sancho slo tilbake mot manageren i sosiale medier og hevdet at Ten Hag løy om opptredenene hans, og han nektet til slutt å be om unnskyldning.

Etter Sancho returnerte i sommer tok partene en prat og valgte å begrave stridsøksen.

– Vi hadde en god samtale. Alle kan gjøre en feil. Hvis spilleren reflekterer godt over det, så må man sette strek og fortsette videre, sa Ten Hag til AD, gjengitt av Daily Mail.

– Denne klubben trenger gode spillere, og én ting er sikkert: Jadon Sancho er en fryktelig god spiller. Jeg håper kjemien vil funke og at det vil bidra til vår suksess, fortsatte han.

Sancho har kontrakt med United til sommeren 2026.

Tidligere denne uken tapte United sin første treningskamp mot Rosenborg. Ten Hag stilte riktignok et veldig B-preget lag, men hadde med stjerner som Marcus Rashford, Mason Mount, Casemiro, Jonny Evans og Aaron Wan-Bissaka.

– Resultatet er ikke sekundært. Selvfølgelig spiller vi treningskamper, men hos Manchester United er standarden at du vinner kamper, ikke taper, sa nederlenderen til MUTV.

Senere i oppkjøringen skal United også opp mot Rangers, Arsenal, Real Betis og Liverpool, før de møter byrival Manchester City i Community Shield.

(©NTB)