NTB
NTB

En VAR-monitor på Vålerengas hjemmebane i Oslo. Foto: Lise Åserud / NTB

Av NTB | 23.07.2024 21:03:05

Sport: Få minutter etter sidebyttet signaliserte hoveddommeren at spillet skulle stanses da en tennisball ble kastet mot banen. Det tok imidlertid ikke mer enn et drøyt minutt før spillet var i gang igjen. VAR benyttes ikke i 1. divisjon i Norge.

Snaue fem minutter før sidebyttet skaffet Arne Gunnes seg rom etter fint forarbeid fra Sanel Bojadzic, og Levanger-angriperen ekspederte ballen flott i mål med venstrefoten.

Tidligere i omgangen var Raufoss svært nære scoring ved flere anledninger, men stolpen og en god Morten Sætra sto i veien for vertenes forsøk.

Tjue minutter etter sidebyttet doblet Gunnes bortelagets ledelse etter et langt innkast, før Jonas Pereira fastsatte resultatet til 3-0 snaue fem minutter før slutt.

Tre poeng tar Levanger helt opp i ryggen på Raufoss. Kun ett poeng skiller lagene på 10.- og 11.-plass. Opp til kvalifiseringsplass er avstanden henholdsvis fire og fem poeng.

I neste serierunde skal Raufoss på besøk til Åsane, mens Levanger gjester tabellfemmer Kongsvinger.