NTB
NTB

Av NTB | 24.07.2024 21:57:11

Sport: Soufiane Rahimis to nettkjenninger sørget for tre poeng til Marokko, men det sto ikke på dramatikken i OL-åpningen.

15 minutter på overtid trodde Cristian Medina at han hadde sørget for 2-2 etter flere store sjanser. Etter at ballen lå i mål ble det kastet gjenstander mot banen, og flere marokkanske supportere entret gressteppet i Saint Etienne. Sikkerhetsvaktene fikk raskt kontroll på situasjonen.

Fra offisielt hold kom imidlertid beskjeden at de siste tre minuttene av kampen skulle spilles for tomme tribuner. Medinas scoring ble attpåtil annullert for offside, to timer etter at ballen lå i mål.

Den første marokkanske scoringen kom helt på tampen av første omgang. En eventyrlig involvering fra Ilias Akhomach åpnet det argentinske forsvaret, og foran mål fikk Rahimi en enkel oppgave med å sende Marokko foran.

Fem minutter etter pause fikk samme mann muligheten fra straffemerket, og 28-åringen gjorde ingen feil. Med en halv omgang igjen å spille reduserte Giuliano Simeone for Argentina.

I OL kan hver nasjon bare ha med seg tre spillere over 23 år. Javier Mascherano har imidlertid fått med seg både Alvarez (Manchester City), Nicolás Otamendi (Benfica) og Geronimo Rulli (Ajax) i troppen.

I gruppe C vant Spania 2-1 mot Usbekistan.