Vi bruker cookies for å sikre kvaliteten på tjenestene våre. Når du godtar cookies, godtar du at RS og våre partnere kan bruke cookies, enhets-IDer og andre data som lagres og/eller vi får tilgang til på din enhet fra RS, til å samle inn persondata, slik som informasjon om hvilke sider du har besøkt, for disse formålene: Personvernerklaering og Brukervilkår.
Godkjenn
RadioStavangerRadioStavangerRadioStavanger
Notification Vis mer
Font ResizerAa
  • Hjem
  • Nyheter
  • Nettradio
  • Bli Medlem
Reading: – Kommer til å koke
Del
Font ResizerAa
RadioStavangerRadioStavanger
Search
  • Hjem
    • Nyheter
  • Nettradio
Have an existing account? Sign In
Follow US
RadioStavanger > Blog > Nyheter > – Kommer til å koke

– Kommer til å koke

Publisert august 14, 2025
Del
Del

FOLKEHAV: Det var enormt med folk allerede fra start da sildabordet i Haugesund åpnet lørdag 20. august 2022. FOTO: E. Solberg / Radio Haugaland

Av Egil M Solberg | 14.08.2025 20:42:00

Sildajazz: Til gladjazz fra Bytunet Jazzensemble serveres både tradisjonelle og nyskapende silderetter, med mål om å trekke opptil 25.000 besøkende.

* Hauge og Karmsund videregående skole stiller med hver sin variant i årets kåring av beste silderett.

* Karmsund byr på gressløk, ramsløk, rødløk, purre, majones, rømmedressing og epleeddik. Hauge satser på chili, koriander, eple, ananas og krydder.

– Vi er ute etter nye smaker for å fange opp de unge, sier kokkelærer Tor Johnny Lillebakken overfor Haugesunds avis.

Sildabord-general John Arne Sandvik gleder seg ifølge avisa til en dag med sildefest, Havnedagene og åpning av Filmfestivalen.

– Haugesund kommer til å koke, og bordene blir støvsugd, sier kokk Audun Aase til avisa.

Med godt vær håper arrangørene på en folkefest uten sidestykke i Haraldsgata.

Welcome Back!

Sign in to your account

Brukernavn eller Epost
Passord

Glemt passord?